τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2007

Δημοσίευση άρθρου αναρχικών στον ιστότοπο τους!!! ΤΙΤΛΟΣ΄ειναι ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!!!

Άρχικα θελω να πω οτι αν ψάξετε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ λεξικά δεν περιέχουν λέξη <<ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ>> ούτε λέξη <<ΦΑΣΙΣΜΟΣ>> λυπάμαι αλλά έτσι είναι η γλώσσα μας.Αν βεβαίως θέλετε να αλλάξει κάντε ενα τηλ. στην κα Ρεπούση κατι θα κάνει!!!Το αυτούσιο αναρχοφασιστικό κείμενο<<11 Δεκέμβρη 2007 Ολοένα και αυξανόμενα είναι τα περιστατικά ρατσιστικής βίας σε βάρος μεταναστών είτε από ομάδες ακροδεξιών είτε από την αστυνομία. Πάτρα, Αιγάλεω, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χανιά είναι οι περιοχές που το τελευταίο διάστημα βρήκε πεδίο δράσης ο ρατσισμός καφήνοντας νεκρούς, τραυματίες και τρομοκρατημένους από το μίσος τόσο των ρατσιστών όσο και από τις επιθέσεις της επίσημης εξουσίας. Τέτοια περιστατικά σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μεμονωμένα γεγονότα αλλά ακολουθούν την καθημρινότητα των μεταναστών δημιουργώντας μια κατάσταση η οποία δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη ούτε στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη μετά από καταδίωξη αστυνομικών σκοτώνεται ο 25χρονος νιγηριανός Τόνυ Όνουα. Αλληλέγγυοι(αναρχικοί) και φίλοι του συγκρούονται αργότερα με την αστυνομία ενώ 20 συλλαμβάνονται σε πορεία με το δικαστήριο να εκρεμμεί.Δεν χρειζόμαστε αλληλέγγυους για ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ λυπούμαστε που αυτος ο συνάθρωπος έχασε την ζωή του αλλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε αστυνομικούς που ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ γιατι μπορει αυτος ο άνθρωπος να έφυγε απο την ζωή αλλα εχει ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ!!!
Στη περιοχή της Φλώρινας συνοριακός φρουρός πυροβολεί και σκοτώνει μετανάστη που απλά προσπάθησε να ξεφύγει από το μπλόκο των μπάτσων. Η απάντηση στη δολοφονία έρχεται με δυναμική πορεία αναρχικών και αντιεξουσιαστών στις 8/12 στο Αμύνταιο.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ???ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΚΡΗΒΕ???
Στη Πάτρα και συγκεκριμένα στο λιμάνι, πλήθος κρουσμάτων ρατσιστικής βίας με αποκορύφωμα το μαχαίρωμα 14χρονου αφγανού από λιμενικό και τον ξυλοδαρμό άλλων έρχεται να απαντηθεί τόσο από τη δράση αλληλέγγυων όσο και από τους ίδιους τους μετανάστες οι οποίοι συγκρούνται με την αστυνομία.ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!!!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ!!!

Ε.ΛΛΑΔΑ
Σ.ΤΟΥΣ
Ε.ΛΛΗΝΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη 'έκρυβε' γράφεται με ύψιλον, όχι με 'η'.