τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

“Γραικυλιστάν” 2008: Λυντσάρισαν σε κεντρική πλατεία των Αθηνών Έλληνα Στρατιώτη γιατί είχε στο μπράτσο του την Ελληνική Σημαία!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου που κατάντησαν έτσι την χώρα! Σε πλατεία της συνοικίας Ηλιούπολη της πρωτεύουσας ομάδα των λεγόμενων «αντιεξουσιαστών» λυντσάρισε ένα άτομο, που καθόταν σε καφετέρια της περιοχής επειδή στο μπράτσο του είχε τατουάζ την Ελληνική Σημαία!

Αυτό φαίνεται είναι έγκλημα για κάποιους! Στην περιοχή επρόκειτο να γίνει συναυλία, η οποία μάλιστα είχε αναγγελθεί και ήταν πολύ πιθανόν να γίνουν επεισόδια, αλλά οι αρμόδιοι «περί την τάξιν», την ασφάλεια και την ζωή των πολιτών, την οποία εγγυάται το Σύνταγμα όχι μόνον δεν είχαν τον νου τους, αλλά κατόπιν εντολών ήσαν χαρακτηριστικά απόντες… για να μη προκαλέσουν!

Ιδού η σχετική είδηση όπως μεταδόθηκε από τα δελτία ειδήσεων και επιβεβαιώθηκε από τις αρχές:
«Επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών δέχθηκε χθες το βράδυ, ένας 22χρονος στρατιώτης, κατά τη διάρκεια συναυλίας στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης. Ο νεαρός, ο οποίος περνούσε από την περιοχή, δέχθηκε επίθεση από περίπου 15 άτομα, οι οποίοι, εξαιτίας ενός τατουάζ με την ελληνική σημαία που είχε στο χέρι του, θεώρησαν πως πρόκειται για ακροδεξιό. Κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν και κατάφεραν να σώσουν τον 22χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.»

Σύλληψη φυσικά καμμία δεν έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει, όπως και σε τόσες άλλες περιπτώσεις… Παρ’ όλα αυτά, οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ότι διενεργούνται… έρευνες! Γιατί; Τι το κακό έκαναν οι «νεαροί» μέσα στην δημοκρατική μας κοινωνία; Κτύπησαν έναν «κακό» κατά φαντασία τους φασίστα και μάλιστα και τον λήστεψαν (αυτό δεν το είπαν τα δελτία ειδήσεων!), αφού είχε το θράσος μέσα στην Ελλάδα να τιμά την Ελληνική Σημαία, χαράζοντάς Την στο χέρι του! Επιπλέον υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις όταν όλοι οι αξιοπρεπείς αντιφασίστες φροντίζουν να αποφεύγουν την στρατιωτική θητεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: