τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Η απαντησή μας στον κύριο Παπαδογιάννη

Πιστεύουμε,με την ειλικρίνεια και την υπερηφάνεια που μας διακρίνει ως Έλληνες Εθνικιστές,ότι οφείλουμε να απαντήσουμε στον κύριο Παπαδογιάννη για τα σχολιά του εις βάρος μας,στην εφημερίδα Sportday,με αφορμή τον καλαθοσφαιρικό αγώνα της Ελλάδος με την Βραζιλία,στο τουρνουά ''Ακροπολις''.

Τα σχόλια του,δημοσιέυθηκαν στην εφημερίδα Sportday,όπου στο άρθρο του μας αποκάλεσε ''φαιά σταγονίδια,αντικομμουνιστές,ξενοφοβικούς'' και ''αυγά του φιδιού''.

Θα έπρεπε να γνωρίζει ο κύριος Παπαδογιάννης,ότι όχι μόνο με το άρθρο του μας διαφήμισε δωρεάν στην μισή Ελλάδα,αλλα μας έδωσε θάρρος να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την εξάπλωση του Ελληνικού Εθνικισμού και των Ιδεών μας.

Άλλωστε,όταν σε φοβούνται όλοι,και κυρίως το συνάφι της Αριστεράς,σημαίνει ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο,στον δρόμο που θα σε κάνει τον χειρότερο εφιάλτη τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε την δράση μας παντού,στα γήπεδα,στο δρόμο σε πορείες.
Επίσης,θα συνεχίσουμε να ξεσκεπάζουμε τους διάφορους ανθέλληνες και εγκάθετους της Νέας Τάξης Πραγμάτων,όπως επίσης γνωρίζουμε τις σχέσεις του κύριου Παπαδογιάννη με τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς.


Ξυδάκι κύριοι...Ξυδάκι...Κάποια στιγμή θα κληθείτε να λογοδοτήσετε απέναντι στον Ελληνικό Λαό. απο ΟΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: