τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

MEGA: Ο Αντώνης Λιάρος μίλησε ειρωνικά για «παλληκαράδες», αναφερόμενος στην συγκέντρωση των Ελλήνων Εθνικιστών στο φυλάκιο “Νίκη” στα σύνορα!!!

Την συγκέντρωση καταδίκασε και ο Καρατζαφέρης, δηλώνοντας ότι η διπλωματία δεν γίνεται στα… πεζοδρόμια!

Συνεχείς οι αναφορές των καναλιών στην Χρυσή Αυγή, στα δελτία ειδήσεων όμως ούτε ένα από αυτά τα… δημοκρατικά κανάλια δεν κάλεσε έναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να εκφράσει την άποψή του. Αυτή είναι η… δημοκρατία τους! Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Λιάρος μίλησε ειρωνικά για «παλληκαράδες», ενώ η ανταποκρίτρια του MEGA στα Σκόπια Κλέλια Κλούντζου αποκάλεσε τους Σκοπιανούς… «μακεδόνες»!!! Στο σταθμό υπήρξε άμεση τηλεφωνική κλήση για να μας δοθεί η ευκαιρία να απαντήσουμε, αλλά ο «δημοκράταρος» Λιάρος και το κανάλι του δεν μας έδωσαν την δυνατότητα…
Στα κανάλια βγήκε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης για να καταδικάσει την συγκέντρωσή μας, δηλώνοντας ότι η διπλωματία δεν γίνεται στα πεζοδρόμια. Που γίνεται κ. Κρατζαφέρη; Κάτω από τα τραπέζια; Όπως συνέβαινε στα χρόνια 1990-93 με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, του οποίου εσύ ήσουν έμπιστος άνθρωπος; Ήσουν άνθρωπός του την ίδια περίοδο που ξεπουλούσε την υπόθεση της Μακεδονίας με την περίφημη διπλή ονομασία και με δηλώσεις του τύπου «σε δέκα χρόνια ποιος θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας;»…

Τότε δεν είπες τίποτε κατά του Μητσοτάκη γιατί εάν έλεγες κατά πάσαν πιθανότητα ούτε καναλάρχης θα ήσουν σήμερα, ούτε και βουλευτής, εάν δεν σε έβαζε υποψήφιο… Ανάλογη δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής είχε κάνει ο Γ. Καρατζαφέρης και στο παρελθόν όταν το Κίνημά μας είχε οργανώσει συγκέντρωση κατά της ελληνοτουρκικής «φιλίας».
«Εθνικιστές» να χαίρεστε τον πρόεδρό σας. Όσο για εμάς επιτύχαμε μία νίκη και συνεχίζουμε! Καταλαβαίνουμε το ζόρι που τραβάτε με την Χρυσή Αυγή και σας χαρίζουμε με οίκτο την συμπάθειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: