τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Γαμω τις μανες σας κωλογυφτοι!!!!!

Τους είχε κλέψει 250 γραμμάρια ηρωίνη. Τον κατήγγειλε στους δολοφόνους του ένας… 12χρονος!

Επειδή εμείς είμαστε «κακοί φασίστες» και «ρατσιστές» σας παραθέτουμε αυτούσια την είδηση σύμφωνα με αναμφισβήτητα δημοκρατική πηγή:

«Τον σταύρωσαν και τον πετροβόλησαν, 10 Ιουλίου 2008, 15:40
Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία, η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας ενός 34χρονου τοξικομανούς, τον οποίο οι δράστες είχαν δέσει σε σχήμα σταυρού σε δύο δέντρα στο δάσος της Πάρνηθας και τον είχαν πετροβολήσει μέχρι θανάτου, τον περασμένο Μάρτιο.
Λίγες μέρες νωρίτερα, ο 34χρονος μαζί με ένα φίλο του, επίσης χρήστη ουσιών, είχαν καταφέρει να κλέψουν από έμπορο ναρκωτικών, 250 γραμμάρια ηρωίνη. Μέρος της ποσότητας μάλιστα, την πούλησαν.
Για κακή τους τύχη, ο 12χρονος γιος του εμπόρου είδε τους δύο άνδρες να κλέβουν τα ναρκωτικά και το είπε στον πατέρα του, ο οποίος και έδωσε εντολή σε ομάδα άλλων τοξικομανών να βρουν την ποσότητα της ηρωίνης και να εξολοθρεύσουν το δράστη.
Με φορτηγό αυτοκίνητο 6 άτομα βρήκαν τον 34χρονο να ζητιανεύει σε φανάρια της Μεταμόρφωσης και τον έβαλαν με τη βία στο όχημα. Αμέσως μετά τον οδήγησαν σε δασική περιοχή στην Πάρνηθα, όπου τον βασάνισαν μέχρι θανάτου.
Οι τοξικομανείς στην μανία τους να τους αποκαλύψει ο 34χρονος που έκρυβε την ηρωίνη, δε δίστασαν να τον σταυρώσουν στα δέντρο και να τον πετροβολήσουν, μέχρι που εκείνος εξέπνευσε.
Έναν ήσυχο άνθρωπο, ο οποίος δεν προκαλούσε προβλήματα και που θα μπορούσε να σωθεί από την μανία των ναρκωτικών που του στοίχισε τη ζωή, περιγράφουν οι άνθρωποι που γνώριζαν τον 34χρονο. Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο έμπορος ναρκωτικών και 5 από τους δράστες της δολοφονίας. Αναζητείται ακόμη ένα άτομο. Το κρησφύγετο της ομάδας των δολοφόνων είναι στο Μενίδι, ενώ οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση είναι αθίγγανοι.”

Τα συμπεράσματα δικά σας… Και όταν λέμε «δικά σας» το εννοούμε. Γιατί εάν τα πείτε δημόσια μπορεί και να πάτε φυλακή σαν… ρατσιστής! απο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: