τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!!!

Με αφορμη τα γεγονοτα στο φυλακιο Νικης,την επιθεση στην εφημεριδα στοχος και την γενικοτερη πρασπαθεια εκφοβησμου των εθνικιστων απο την νεα ταξη βγαζουμε αυτη την ανακοινωση με σκοπο να καταλαβουν τα τσιρακια της νεας ταξης οτι θα ειμαστε μονιμο εμποδιο τους στα σχεδια που εχουν για την αγαπημενη μας πατριδα!

Με αποτυχημενες προσπαθειες ολο αυτο τον καιρο οι υπηρετες των πολυεθνικων εταιριων
καταφεραν να αφυπνισουν τους Ελληνες εθνικιστες και ακομα αν θελετε να τους ενωσουν
με σκοπο το συμφερον της πατριδος.Μετα τις αποτυχημενες προσπαθειες τους στο φυλακιο Νικης στα συνορα μας με τα σκοπια και με την αυτοθυσια των απογονων του Λεωνιδα,του Περικλη,του Μεγα Αλεξανδρου κ.α. εστειλαν τα τσιρακια τους αυτη την φορα να πληξουν την εφημεριδα Στοχος αλλα το μονο που καταφεραν αυτοι οι κιναιδοι ειναι να μας τραυματισουν οικονομικα!
Παλι καλα που μεχρι εκει μπορουν να σκεφτουν και πρεπει να ξερουν οτι τα χρηματα ερχονται και φευγουν αυτο που μενει στην ιστορια αυτης της υποθεσης ειναι το θαρρος και η παλικαρωσυνη που εδειξαν καποιοι στα μεγαλα συμφεροντα των μεγαλων δυναμεων.
Τελος πρεπει να αναφερω οτι το μελος της Ε.Σ.Ε γνωστος στο youtube ως paokmenidi δεχτηκε τιμωρια απο τους διαχειρηστες για τις ιδεες του και για την προβολη video εθνικιστικου περιεχομενου και για την προβολη της Ε.Σ.Ε στο διαδυκτιο ετσι χαθηκαν πολλα video και θα παρει ενα μεγαλο διαστημα χρονου για να ξανανεβουν στο διαδυκτιο!

μετα τιμης ο προεδρος της Ε.Σ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: