τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Η απαντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!!!!

Η ΤΗΛΕΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η τηλεδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σχετικά με τα σοβαρά επεισόδεια του Σαββάτου στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Η ιστορία αυτή έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθώς έχουν ακουσθεί οι πιο απίθανες και συκοφαντικές εκδοχές από διάφορες «έγκυρες» πηγές που ξεκινούν από την άκρα αριστερά, καλλιεργούνται με ξεχωριστή φροντίδα από τα ΜΜΕ και καταλήγουν εως και την …άκρα δεξιά που της δώθηκε η ευκαιρία να αναδείξει τα αντεθνικιστικά της ένστικτα ακόμα μία φορά.
Πριν απαντήσουμε ΣΕ ΟΛΕΣ τις ανακρίβιες που είπαν και έγραψαν διάφοροι θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα: Δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να «στήσει» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον τοίχο και να εκτοξεύει την λάσπη του ανενόχλητος, χωρίς να παίρνει την απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα ψεύδη του. Η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια μας έχει κάνει να μαθαίνουμε και από τα λάθη μας και οι εποχές όπου δεν δίναμε ιδιαίτερη σημασία στην κακοήθια αρκετών, έχουν περάσει προ πολλού. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο διάφορα Στελέχη και Μέλη του Κινήματος μίλησαν δημόσια όπου αυτό κατέστη δυνατόν και για όσο διάστημα τους άφηναν να ακουστούν.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΝΤΑ
Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι γνωστό στο πανελλήνιο, ότι κάθε χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ διοργανώνουν την Πορεία των Ιμίων, στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτή συμμετέχουν χιλιάδες κόσμου χωρίς ποτέ να έχει σημειωθεί κανένα παρατράγουδο, όπως βιαιοπραγίες, καταστροφή δημόσιας περιουσίας και κάθε άλλου είδους κανιβαλισμού σαν και εκείνους που σε ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ πραγματοποιούν οι κουκουλοφόροι …αντιεξουσιαστές.
Έτσι και φέτος αναγγείλαμε την ΝΟΜΙΜΗ Εκδήλωσή μας και λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε ανακοίνωση αριστερών οργανώσεων (κάποιες εκ των οποίων χωρίς νομική υπόσταση) που καλούσε σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ με στόχο την «ΜΑΤΑΙΩΣΗ της φασιστικής σύναξης». Δεν θα απαντήσουμε στους χαρακτηρισμούς καθώς είναι γνωστές οι ιδεολογικές διαφορές μεταξύ υμών και των μπολσεβίκων αλλά θα σταθούμε ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Οι Διοργανωτές της Εκδήλωσης των Ιμίων, βρέθηκαν από τις 9:00 το πρωί στον χώρο της πλατείας Κολοκοτρώνη για τις απαραίτητες προετοιμασίες αλλά και για την περιφρούρηση του χώρου, καθώς ήταν ήδη γνωστή η αναγγελία της αντισυγκεντρώσεως που είχε σημείο συνάντησης την πλατεία Κολοκοτρώνη - δηλαδή οι …αντιφασίστες μιλούσαν ανοικτά για ΚΑΤΑΛΗΨΗ του χώρου και ΜΑΤΑΙΩΣΗ της εκδήλωσης των Εθνικιστών.
1ον) Από πότε είναι «νόμιμες» οι ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ;
2ον) Έχουν συνταγματικά δικαιώματα οι Έλληνες Εθνικιστές ή αυτά ισχύουν μόνο για άλλους;
3ον) Με ποιον τρόπο ακριβώς σχεδίαζαν οι αριστεριστές να καταλάβουν την πλατεία;

Περίπου στις 11:00 πμ έκανε την εμφάνισή της, ομάδα 300-400 κρανοφόρων που ξεκίνησαν να κινούνται προς τους Εθνικιστές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ 1-2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στην πλατεία Κολοκοτρώνη και όπως αρκετοί εκπρόσωποί τους ανέφεραν, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ από την άμεση αντίδραση των Εθνικιστών που δεν σκόπευαν να γίνουν «μάρτυρες» και κινδύνευε άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα.
Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα που κατέληξαν σε τραυματισμούς και το αποτέλεσμα ήταν η φυγή των επιτιθέμενων και η παραμονή των Εθνικιστών στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Μετά τις 2:00 μμ και αφού το μαρξιστικό παρακράτος ηττήθηκε οικτρά, έκανε την εμφάνισή του στον χώρο της πλατείας, το …επίσημο κράτος μέσω Εισαγγελέα όπου και απαγόρευσε την διεξαγωγή της Πορείας των Ιμίων.
Οι παρευρισκόμενοι, οργισμένοι από τις άθλιες μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους και σε κλίμα θλίψης για την τελική ακύρωση, τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και απεχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα έκτροπο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ… - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: «Η …ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Είχαμε λοιπόν μια προγραμματισμένη και νόμιμη συγκέντρωση και μία παράνομη και βίαιη αντισυγκέντρωση. Όμως που ήταν η ουσία για τους κονδυλοφόρους των ΜΜΕ; Στο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε την αμέριστη συμπαράσταση των αστυνομικών δυνάμεων κατά τις συμπλοκές!
Σε όλα τα δελτία ειδήσεων ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ παρακολουθήσατε συγκεκριμένα πλάνα 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ την στιγμή που οι συμπλοκές κράτησαν παραπάνω από 5 λεπτά! Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ και ήταν παραπάνω από εμφανές ότι δεν υπήρχε έλεγχος της κατάστασης εκ μέρους τους, όπως και οι ίδιοι ομολογούν.

1ον) Αν υποστηρίζουν κάποιοι πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε την κάλυψη των αρχών, τί έχουν να πουν για την …ελεύθερη πρόσβαση 300-400 κουκουλοφόρων που κρατούσαν κοντάρια, μαχαίρια, πριόνια (!), γκασμάδες, πέτρες και οτιδήποτε άλλο δολοφονικό μέσο μπορεί να φανταστεί κανείς, μέσα στο κέντρο της πόλης που «μύριζε μπαρούτι» από το πρωί;

2ον) ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ;

ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: «ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΗΣ …ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»
Η προπαγάνδα των ΜΜΕ και των αριστεριστών (που από «κυνηγοί» εμφανίζονται ως «κυνηγημένοι») έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι φορτηγάκι της αστυνομίας μετέφερε …οπλισμό των Εθνικιστών και μάλιστα οι αστυνομικοί κουβαλούσαν τα υλικά μας εθελοντικά!
Και απαντούμε: Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε μισθωμένο ιδιωτικό όχημα για την μεταφορά ηχητικών, αφισσών και πανό που χρησίμευαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: «ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ»
Ανάμεσα στα θύματα των συμπλοκών υπήρξαν και σεσημασμένοι «αντιεξουσιαστές με …πλούσια «δράση» στους …κοινωνικούς αγώνες. Αμέσως μετά τις οδομαχίες, τηλεοπτικά συνεργία ήρθαν κοντά μας, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έκανε δηλώσεις και στη συνέχεια πήραν πλάνα από τον οπλισμό που άφησαν πίσω τους πανικόβλητοι οι «δημοκρατικοί» αντιφασίστες που περιλάμβανε μαχαίρια, σκεπάρνι, σφυριά και ΡΟΠΑΛΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ «Ξεκίνημα», «Εργατική Εξουσία» και άλλα πολλά.
Οι Εθνικιστές που υπερασπίστηκαν τις ζωές τους απέναντι σε αυτές τις …δημοκρατικές μεθοδεύσεις ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. Εμείς διαθέτουμε στο αρχείο μας πλούσια …γκάμα οπλισμού των αντιεξουσιαστών ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Πέρα από τις υστερικές κραυγές των αριστεριστών, αναμένουμε να δούμε ΕΣΤΩ ΜΙΑ απόδειξη που θα τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς περί «μαχαιροβγαλτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Και τώρα η σειρά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να θέσει ερωτήματα:

Όταν καίγεται η Αθήνα, βεβηλώνεται το Εθνικό μας Σύμβολο, τραυματίζονται περαστικοί και γίνεται κατάληψη και καταστροφή δημοσίου χώρου και έχουμε παραπάνω από 100 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, 1 ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ, δικαιούμαστε να ομιλούμε για «συνεργασία» αστυνομίας και αντιεξουσιαστών;…..

Πως μιλούν κάποιοι για «ειρηνική αντισυγκέντρωση» όταν ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ αναγράφουν μεταξύ άλλων «Κρεμάλα στους Φασίστες»;

Είναι παράνομος αυτός που προστατεύει την ζωή του ή εκείνος που σχεδίασε επίθεση κατά μιας Συγκέντρωσης;

Για ποιον λόγο τα ΜΜΕ εμφανίζουν τα συγκεκριμένα 10 δευτερόλεπτα των συμπλοκών; Γιατί όταν δείχνουν τον οπλισμό των αντιεξουσιαστών δεν αναφέρουν την προέλευσή του;

Γιατί στηρίζει έμπρακτα πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ τους «φασιστοφάγους» αντιεξουσιαστές; Υπάρχει ηθική αυτουργία στις δηλώσεις των εκπροσώπων του περί δικαίου της αντισυγκέντρωσης όταν αυτή γίνεται ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;;;

Πολλά τα γιατί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: