τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

vaxevan.jpgΑργά το βράδυ της Τρίτης προβλήθηκε η εκπομπή «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Για μια ακόμη φορά ένας δημοσιογράφος, που δεν το κρύβει ότι ανήκει στην αριστερά, μέσω μιας ηλεκτρονικής συχνότητος του ελληνικού λαού, που νέμεται ένας καναλάρχης πλουτοκράτης έριξε λάσπη εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής χωρίς να μας δώσει την δυνατότητα να απαντήσουμε. Το «δημοκρατικό του άλλοθι» ήταν ότι είχε στείλει ένα συνεργείο του που πήρε μία δεκάλεπτη συνέντευξη από τον συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, από την οποία μάλιστα έκοψε (μοντάζ…) τα σημαντικότερα σημεία.
Στην εκπομπή του ο Βαξεβάνης είπε εξωφρενικά ψεύδη εις βάρος της Χρυσής Αυγής αναφερόμενος στα επεισόδια του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου 2008 παραβιάζοντας κατάφορα τον νόμο και κάθε έννοια ενημερώσεως με αποδείξεις.

Mίλησε για μέλη της Χρυσής Αυγής οπλισμένα με μαχαίρια, εντελώς ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο ενώ από την άλλη πλευρά δεν είπε λέξη για τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές», που ήταν αυτοί που επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς, σκερπάνια, τσεκούρια και πέτρες. Δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο τους και όχι μόνον αυτό! Ο δόλος αποδεικνύεται από το γεγονός ότι χρησιμοποίησε ένα πλάνο αρχείου μίας αντιφασιστικής συγκεντρώσεως ηλικιωμένων ατόμων από εντελώς διαφορετικό τόπο και χρόνο! Φτηνή σταλινική προπαγάνδα με τα λεφτά της πλουτοκρατίας… Όμως, τα ψέματα δεν σταμάτησαν εκεί!
Ανέφερε στην εκπομπή του για το περίφημο «βαν» και είπε ότι όπως εξακρίβωσε δεν… ανήκε σε εταιρεία ηχητικών. Εμείς όμως δεν δηλώσαμε ότι ανήκε σε εταιρεία ηχητικών, αλλά σε ιιδιώτη και ότι δεν είναι αστυνομικό, όπως είπαν οι ψεύτες δημοσιογράφοι. Αλήθεια, ποιος έδωσε τον αριθμό και τα στοιχεία αυτού του αυτοκινήτου του επαγγελματία ιδιώτη ώστε κάποιοι «άγνωστοι» να τον απειλούν; Μήπως ξέρει γι’ αυτό τίποτε ο Βαξεβάνης που έκανε την έρευνα;

Είπε και ένα άλλο μεγάλο ψέμα στην εκπομπή του ο Βαξεβάνης αναφερόμενος στον εθνικιστή Αντώνη Ανδρουτσόπουλο και την γνωστή υπόθεση. Είπε ότι συνελήφθη, ενώ όλη η Ελλάδα γνωρίζει (αυτός δεν το ξέρει ή το είπε επίτηδες ψέματα;) ότι παραδόθηκε. Μάλιστα, ανέφερε και το εξής εξωφρενικό, ότι συνελήφθη κατόπιν πιέσεως της πολιτικής ηγεσίας προς τους αστυνομικούς ότι θα τους αποτάξει! Όχι μόνον δηλαδή είπε ψέματα, αλλά έφτιαξε και ολόκληρο μυθιστόρημα για το ψέμα του… Έχει άδικο μετά ο λαός που έχει την γνώμη που έχει για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και την ενημέρωση που προσφέρουν στους πολίτες; Γνώμη καθόλου κολακευτική που δείχνει ότι ο λαός δεν τους έχει εμπιστοσύνη; Και πως είναι δυνατόν να έχει εμπιστοσύνη στον κάθε αριστερό που πληρώνεται από έναν πλουτοκράτη, που έχει μία επιχείρηση που χρωστάει δισεκατομμύρια στο ελληνικό κράτος, δηλαδή στον λαό; Και αυτό ισχύει για όλους τους σταθμούς.

Εάν δεν το έχετε καταλάβει, την δημόσια ενημέρωση αυτής της χώρας την εξουσιάζουν τα ορφανά του Μαρξ και γι αυτό έχουν τόσο μεγάλη χολή και ρίχνουν τόσο πολύ λάσπη εναντίον των Εθνικιστών. Η λύσσα τους δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή έχει γίνει ο μόνιμος εφιάλτης τους και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο βρίσκουν το παραμύθι της δήθεν συνεργασίας αστυνομίας και Χρυσής Αυγής, πράγμα που βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Μάλιστα είναι τόσο κραυγαλέοι στις τερατολογίες τους, που φτάνουν στο σημείο να λένε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι εφοδιασμένα με αστυνομικούς ασυρμάτους και ρόπαλα. Ας δείξουν ένα πλάνο, όπου να δείχνει αστυνομικούς στην πλατεία Κολοκοτρώνη να κτυπούν τους επιτιθέμενους αντιεξουσιαστές. Δεν υπάρχει ούτε ένα γιατί αυτό ποτέ δεν συνέβη. Απλά οι αστυνομικοί επειδή ήταν πολύ λίγοι (αποδεδειγμένα μόλις 20) δεν μπορούσαν να εμποδίσουν την επίθεση των αναρχοκομμουνιστών. Επίθεση που μεταβλήθηκε σε άτακτη φυγή! Γιατί επιτέλους σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν και κάποιοι που είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την αξιοπρέπειά τους και γιατί όχι αν θέλετε και αυτό το ίδιο το Σύνταγμα που επιτρέπει τις ελεύθερες πολιτικές συγκεντρώσεις απέναντι στην Κόκκινη τρομοκρατία.
Τελειώνοντας, ο Βαξεβάνης δεν είπε λέξη στην εκπομπή του για τις επιθέσεις που έχουν δεχθεί Εθνικιστές από τους αναρχοκομμουνιστές, ενώ του δόθηκαν και επίσημα στοιχεία για μια περίπτωση όπου ένα νέο παιδί χαροπάλευε επί δέκα ημέρες στην εντατική του Ευαγγελισμού.
Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτοί που παριστάνουν τους ενημερωτές μας δεν είναι τίποτε άλλο από ένα στήριγμα αυτού του ένοχου πλουτοκρατικού συστήματος, που δεν έχει καμμία σχέση με την αληθινή ενημέρωση, που ξεπουλά τα εθνικά συμφέροντα και λεηλατεί τον ιδρώτα του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: