τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Ακούστε καλά τι λεν οι μαθητές, κάτω τα χέρια απ' τους Εθνικιστές!!!!!

Περισσότεροι από 200 ΝΕΟΙ Πατριώτες, στην πλειοψηφία τους μαθητές της Ο.Ε.Μ. αγνόησαν τις νουθεσίες των προσκυνημένων και του συστήματος που τους καλούν να παραμείνουν ψύχραιμοι και στα σπίτια τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 1 Μαρτίου για την πλατεία Κολοκοτρώνη. Από κοντά και ο Στρατιωτικός Σύνδεσμος Ελλήνων Εφέδρων που τέθηκε επικεφαλής της πορείας που ξεκίνησε στις 8 παρά 20 με κατεύθυνση το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ιδιαίτερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, είχαν παραταχθεί στην πλατεία Κολοκοτρώνη και τους γύρω δρόμους ενώ αρκετές ήταν και οι διμοιρίες των ΥΑΤ που ακολούθησαν την πορεία μέχρι τον... φραγμό των ΥΜΕΤ μπροστά από το Υπουργείο και την Βουλή. Καθ' όλη την διάρκεια της πορείας που διακατείχετο από ενθουσιασμό και δυναμισμό οι δρόμοι της Αθήνας αντήχησαν από τα συνθήματα των νέων Εθνικιστών και Αγωνιζομένων Πατριωτών. "Ποτέ ποτέ ποτέ δεν είν΄αργά, να πάρουμε τα Σκόπια και όλο τον Βορρά", "Μοναστήρι Γευγελή Γή Ελληνική", "Ακούστε το καλά σε κάθε προδοσία, μπουρλότο θα σας βάζουμε σε σπίτια και γραφεία", "Ακούστε καλά τι λεν οι μαθητές, κάτω τα χέρια απ' τους Εθνικιστές", "Βουλγάροι και τούρκοι ακούστε το καλά, ο Γρίβας αναστήθηκε μαζί με τον Μελά", "Αγώνας στην πράξη, γαμώ τη Νέα Τάξη", "Πουτάνα Νέα Τάξη, κοντεύει να χαράξει, ο ήλιος της Βεργίνας θα βγεί και θα σας κάψει", "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" κ.α.
Οι Νέοι Πατριώτες και Εθνικιστές, στάθηκαν για αρκετή ώρα στην γραμμή αντιαπαράταξης της Αστυνομίας και το σύνθημα "Αν έχεται Πατρίδα αν έχεται Τιμή, πάρτε από το εθνόσημο μιά διαταγή", ακούστηκε καλά κι από τους εκατοντάδες αστυνομικούς που ήταν τοποθετημένοι στην περιοχή. Η πορεία μέσω της οδού Πανεπιστημίου κατευθήκαν προς τα χαυτεία, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο, και διαλύθηκαν συγκροτημένα στην Ομόνοια με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου, δηλώνοντας πως ο αγώνας ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: