τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Σφαίρες, μαχαιρώματα, συγκρούσεις συμμοριών αλλοδαπών…  είναι στην ημερησία διάταξηΑγιος Παντελεήμονας Αχαρνών, οδός Γαλαξιδίου, νύχτα 26 προς 27 Μαρτίου… Οδός Αγησιλάου, κέντρο, την ίδια νύχτα… Σφαίρες, μαχαιρώματα, συγκρούσεις συμμοριών αλλοδαπών… Στα δελτία ειδήσεων ακούσαμε για Ιρακινούς και Αλβανούς. Όχι για Έλληνες. Λίγες ημέρες πριν, συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη. Χαμός. Το αστυνομικό δελτίο από τις αρχές του μήνα, είναι χάλια. Οι κάτοικοι στις περιοχές του κέντρου κυρίως, που μεταβάλλεται αργά αλλά σταθερά σε αυτό που στην Αμερική αποκαλούν "inner city", τα έχουν δει όλα! Μόλις σκοτεινιάσει, κλειδαμπαρώνονται και δεν ανοίγουν σε κανέναν!
Οι "προοδευτικοί" του ΣΥΝ, όμως, δεν βλέπουν δελτία. Δεν τους αφήνουν οι παρωπίδες. Εξάλλου, οι περισσότεροι από αυτούς, ζουν σε ασφαλή σημεία, όπου δεν παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα. Μια μόλις ημέρα λοιπόν μετά τον κακό χαμό στο κέντρο των Αθηνών, ο Πάνος Τριγάζης, μέλος του ΚΠΕ του ΣΥΝ και Γραμματέας της Κίνησης Πολιτών κατά του Ρατσισμού, μας ενημέρωσε από τις σελίδες της καθ' όλα έγκριτης "φιλελεύθερης" εφημερίδας "Η Καθημερινή", ότι "η κυβέρνηση οφείλει να εφαρμόσει πολιτικές πραγματικής ένταξης των μεταναστών στη βάση της πλήρους αναγνώρισης των δικαιωμάτων τους (συμπεριλαμβανομένης της ψήφου στις τοπικές εκλογές), αποκρούοντας ξενοφοβικές και εθνικιστικές πιέσεις". Και επισημαίνει, λες και δεν ζει στον μάταιο τούτο κόσμο: "Δεν μπορεί π.χ. να θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό κάθε ελληνική κοινότητα του εξωτερικού να έχει την εκκλησία της και ορισμένοι να αντιδρούν όταν οι μουσουλμάνοι ζητούν να έχουν τους δικούς τους χώρους λατρείας".

Φυσικά, δεν μας λέει ο κ. Τριγάζης ότι οι ορθόδοξες εκκλησίες ανεγέρθηκαν σε χριστιανικές χώρες (σε κάποιες ισλαμικές, η ανέγερση δεν επιτρέπεται, βλέπε Σαουδική Αραβία).
Δεν μας λέει επίσης ότι οι ορθόδοξες εκκλησίες δεν αποτελούν φυτώρια εξτρεμισμού και οργανώσεων τύπου Αλ Κάιντα, όπως τα τεμένη της Βρετανίας, που βίωσε την πολύνεκρη επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.
Επίσης, είναι άδικο και προσβολή για τους Έλληνες μετανάστες του εξωτερικού, να εξισώνονται συνεχώς από τα στελέχη του ΣΥΝ με τους εν Ελλάδι λαθρομετανάστες (οι του ΣΥΝ, δεν κρύβουν την περιφρόνησή τους στους Έλληνες ομογενείς, καθώς τους θεωρούν "εθνικιστές"). Διαβάστε τι γράφει ο "αντιρατσιστής" κ. Τριγάζης: "Παλαιότερα, ήταν τα δικά της παιδιά που "έπαιρναν των ομματίων τους" αναζητώντας καλύτερη μοίρα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Ν. Αφρική και στις "φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές"". Φυσικά, ο κ. Τριγάζης δεν μας λέει, προφανώς σκόπιμα, ότι οι Έλληνες μετανάστες μετέβαιναν στις προαναφερόμενες χώρες νόμιμα και ότι δεν δημιουργούσαν "κύματα εγκληματικότητας", ούτε στράφηκαν ποτέ κατά των κοινωνιών που τους φιλοξενούν. Αντίθετα, αποτέλεσαν πόλο πολιτισμού και ανάπτυξης.
Όλα όμως τα φληναφήματα των ανθρώπων της εν Ελλάδι μεταλλαγμένης και καθεστωτικής Αριστεράς των βορείων προαστίων, που τρομοκρατεί τους πολίτες μέσω των ανθρώπων της στα media που ελέγχει, καταρρίπτονται στην πόρτα της γριούλας που δέχθηκε την επίθεση αλλοδαπών κακοποιών και στις θύρες των οικιών των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: