τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

«Σύνθετη ονομασία σημαίνει Προδοσία»

1603.gifΕθνικιστική Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
με την συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αρκετές εκατοντάδες Πατριώτες και Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 16 Μαρτίου, για να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την ελληνική κυβέρνηση. Η Χρυσή Αυγή στήριξε την σχετική πρωτοβουλία της εφημερίδος «Στόχος» και συμμετείχε με ένα οργανωμένο μπλοκ μελών της, δίνοντας ξεχωριστή δυναμική και ανάλογο παλμό στην συγκέντρωση.


Ανάμεσα στους ομιλητές, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε εκτενώς στην πρόθεση της κυβέρνησης αλλά και του πολιτικού κατεστημένου στο σύνολό του να αποκοιμήσουν τον ελληνικό λαό μέσω της πολιτικής της ψυχραιμίας και της λογικοφροσύνης, ενώ τόνισε πως σε κάθε περίπτωση ο αγώνας των Εθνικιστών στο πεζοδρόμιο οφείλει να είναι συνεχής και αδιάκοπος.
Ακολούθησε πορεία μέσω των κεντρικότερων δρόμων της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή μάλιστα πολλών περαστικών που αυθόρμητα εντάχθηκαν στα μπλοκ των Εθνικιστών. Μπροστά στο αμερικάνικο προξενείο φωνάχτηκαν συνθήματα όπως “Σύνθετη ονομασία σημαίνει προδοσία”, “Αλήτες προδότες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική”, “Ελλάδα σε πουλάνε, τους ξένους προσκυνάνε”, ενώ οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν στη συνέχεια στην περιοχή των δικαστηρίων, για να ολοκληρωθεί η πορεία.
Ο αγώνας για τη Μακεδονία μας δε σταματά εδώ, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι και ο τελευταίος συμπατριώτης μας να ακούσει τη φωνή μας, που δεν είναι άλλη από την έκφραση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: