τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!

Σχεδόν καθημερινά έχουμε ένα σοβαρό εγκληματικό επεισόδιο στην Αθήνα και η Αστυνομία δείχνει ανήμπορη να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Την Τετάρτη είχαμε την εκτέλεση ενός Λιβανέζου στο Π. Φάληρο, που παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έκανε λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Κανείς δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει τα στοιχεία ότι η εγκληματικότητα αυξήθηκε θεαματικά κι έγινε σκληρότερη από την ανεξέλεγκτη είσοδο των ξένων και μετά
Την Τετάρτη είχαμε την εκτέλεση ενός Λιβανέζου στο Π. ΦΑΛΗΡΟ εντυπωσιακό είναι ότι αλλοδαποί κακούργοι ή δεν απελαύνονται μετά την έκτιση της ποινής τους ή μπαινοβγαίνουν στη χώρα μας κατά το κέφι τους και συνεχίζουν την κακοποιό δράση τους. Πριν από ημέρες αποκαλύφθηκε σπείρα κακοποιών, που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου και είχαν δολοφονήσει έναν άνθρωπο στον Αγιο Στέφανο. Ένας άλλος Αλβανός και δύο συνεργοί του είχαν δολοφονήσει στις 14 Φεβρουαρίου έναν πρατηριούχο βενζίνης και του είχαν κλέψει 15.000 ευρώ. Ενώ στις 26 Φεβρουαρίου συνελήφθη ένας σκληρός καταζητούμενος Αλβανός, που από την Αστυνομία χαρακτηρίστηκε πιο σκληρός κι από τον Πάσαρη. Φυσικά η εγκληματικότητα δεν είναι μόνον υπόθεση των αλλοδαπών. Ασφαλώς και υπάρχουν και Έλληνες κακοποιοί. Πάντα υπήρχαν. Κανείς όμως δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει τα στοιχεία ότι η εγκληματικότητα αυξήθηκε θεαματικά κι έγινε σκληρότερη από την ανεξέλεγκτη είσοδο των ξένων και μετά. Όπως ότι η χώρα μας έχει γίνει πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών των διάφορων εγκληματικών συμμοριών. Παρά την οδηγία να μην αναγράφονται οι τόποι καταγωγής των εγκληματιών, για να μην οξύνεται η "ξενοφοβία", δεν μπορεί να κρυφτεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων έχει υποστεί την δράση των κακοποιών. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία στην χώρα μας να υπάρχει ακόμα και σύλλογος ληστευθέντων.
Εκτός όμως από την "προστασία" καταστημάτων, που ακόμα παραμένει σε μεγάλο μέρος στα χέρια των Ελλήνων κακοποιών, οι αλλοδαποί έχουν επιδοθεί σε εγκληματικές ενέργειες πορνείας, και διακινήσεις ναρκωτικών και όπλων. Ιδιαίτερα το λαθρεμπόριο όπλων είναι και η κύρια αιτία της αύξησης των εγκλημάτων. Από τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας προκύπτει ότι στην 10ετία 1998- 2007 είχαμε πάνω από 16.000 παραβάσεις κατοχής όπλων κι εκρηκτικών. Το νούμερο είναι εφιαλτικό, αν υπολογίσουμε ότι σε κάθε περίπτωση αντιστοιχούν πολλαπλάσιες εγκληματικές ενέργειες. Μέχρι που την περασμένη Δευτέρα αποκαλύφθηκε σε κατάστημα στου Ψυρρή ολόκληρο οπλοστάσιο, που η αστυνομία το χαρακτήρισε ως άντρο εκβιαστών. Κέντρο εισόδου όπλων και ναρκωτικών είναι η Αλβανία. Μέχρι πρότινος πύλη εισόδου ήταν το στενό ανάμεσα σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα. Όμως μετά από συντονισμένες ενέργειες Λιμενικού και Αστυνομίας το πέρασμα ελέγχθηκε. Έτσι όλη η παράνομη δραστηριότητα μεταφέρθηκε στα χερσαία σύνορά μας, που ελέγχονται ακόμα πιο δύσκολα. Τώρα αναλαμβάνουν να τα μεταφέρουν, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ, βοσκοί που μπαίνουν και βγαίνουν από τα σύνορά μας ελεύθερα σε βάθος τριών χιλιομέτρων. Από εκεί τα παραλαμβάνουν οι εδώ συνεργοί τους και τα διοχετεύουν στην αγορά. Από το σημείο αυτό περνούσε η συμμορία, που εξαρθρώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, και την αποτελούσαν τρεις Αλβανοί κι ένας Έλληνας. Ακόμα μεγάλη διακίνηση γίνεται με φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν εμπορεύματα και είναι δύσκολο να ελεγχθούν, χωρίς την ύπαρξη του κατάλληλου ανιχνευτικού μηχανήματος στα τελωνεία, που οι ελληνικές κυβερνήσεις δείχνουν περίεργη αδράνεια στην προμήθειά του. Κατά τ' άλλα όλοι χειροκροτούν την προφυλάκιση του συνοριοφύλακα, που τόλμησε να υπερασπιστεί τα εθνικά σύνορα. Ας αλλάξουν την ονομασία Συνοριοφυλακή κι ας την ονομάσουν Υπηρεσία Διευκόλυνσης Διέλευσης Κακοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: