τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΥΡΗ!!!

Ο εθνικιστής δικηγόρος Κώστας ΠλεύρηςΣτις 8 το πρωί της προσεχούς Παρασκευής 18 Απριλίου στον 6ο όροφο του Α΄ Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών (οδός Λουκάρεως και Λεωφ. Αλεξάνδρας) θα συνεχιστεί η αντιδικία των Εβραίων με τον εθνικιστή δικηγόρο Κώστα Πλεύρη.
Στην πρώτη δίκη της 13ης Δεκεμβρίου 2007, το Τριμελές Εφετείο τον είχε καταδικάσει σε 14 μήνες φυλακή για μερικά από όσα γράφει στο βιβλίο του "Εβραίοι, όλη η αλήθεια".

Η δίκη εκείνη ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακή και καλύφθηκε από όλο τον Τύπο σε Ισραήλ, Γερμανία, Αγγλία, Αμερική και φυσικά την Ελλάδα. Η δίκη της προσεχούς Παρασκευής αναμένεται να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού ο Παγκόσμιος Σιωνισμός επιθυμεί σφόδρα την οριστική καταδίκη του ανθρώπου που τους ενοχλεί όσο κανείς άλλος στην Ελλάδα με τον λόγο του, τα βιβλία του και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Για τον λόγο αυτό, είναι εντελώς απαραίτητη η παρουσία όλων μας στον 6ο όροφο του Εφετείου Αθηνών την Παρασκευή, για να συμπαρασταθούμε στον Κώστα Πλεύρη, που μοναδικό του έγκλημα είναι ότι τυγχάνει φανατικός Έλλην. Οι Εβραίοι θα είναι εκεί από νωρίς το πρωί, όπως έκαναν και στην πρώτη δίκη, όπου με κάθε είδους κόλπα κατέλαβαν τα περισσότερα καθίσματα της αίθουσας.

Δηλώσεις Πλεύρη και Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο
Την Παρασκευή ο "Ε. Κ." μίλησε με τον κ. Πλεύρη, ο οποίος μας έκανε την εξής δήλωση: "Στις 18 Απριλίου γίνεται μία δίκη εναντίον του Εβραιοσιωνισμού, τον οποίο θα καταγγείλουμε για μία ακόμη φορά ότι είναι εχθρός της Ελλάδος και ευθύνεται για πλήθος εγκλημάτων τα οποία έχουν διαπραχθεί εις βάρος Ελλήνων και Χριστιανών. Ελπίζω ότι αυτή την φορά θα δικαιωθώ".

Εν τω μεταξύ:Όλοι θυμάστε ότι παραμονές της πρώτης δίκης το "Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο" ("European Jewish Congress") στο οποίο υπάγονται όλες οι Εβραϊκές Κοινότητες της Ευρώπης, είχε στείλει επιστολή στον κ. Κώστα Καραμανλή, με την οποία ζητούσε να καταδικαστεί ο Κώστας Πλεύρης.
Στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο www.euro-jewcong.org το "Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο αναφέρεται και στην Εβραϊκή Κοινότητα της Μακεδονίας, εννοώντας φυσικά τα Σκόπια.
Και το ερώτημα είναι: Ο πρόεδρος του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" κ. Μωυσής Κωνσταντίνης και οι υπόλοιποι επιφανείς Εβραίοι που διαρρήγνυαν στην πρώτη δίκη τα ιμάτιά τους ότι είναι Έλληνες πατριώτες, πώς ανέχονται αυτή την κατάσταση; Γιατί δεν αντιδρούν στέλνοντας μία επιστολή διαμαρτυρίας στο "European Jewish Congress",στο οποίο και υπάγονται; Κύριε Μωυσή, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: