τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ!!!

> συνέντευξη στον Θεόδωρο Χατζηγώγο

Σαρανταένα χρόνια συμπληρώνονται αύριο Μεγάλη Δευτέρα από την 21η ''Θα εορτάσω την 21η Απριλίου, όπως την εορτάζετε και όλοι εσείς οι αντίπαλοί της. Με χαρά, υγεία και νοσταλγία!''Απριλίου του 1967. Χρόνος αρκετός για μία νηφάλια αποτίμηση αυτής της πολυσυζητημένης τελευταίας παρεμβάσεως του Ελληνικού Στρατού στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Κι όμως: Όπως κάθε χρόνο, θα ακούσουμε κι εφέτος στα αριστεροκρατούμενα ΜΜΕ μόνο την μία άποψη. Αυτήν της πάσης φύσεως Αριστεράς που συνοψίζεται στο εξής: Η 21η Απριλίου ήταν μία φασιστική δικτατορία, που κατέστρεψε την Ελλάδα. Όποιος τολμήσει να έχει διαφορετική γνώμη, είναι ακροδεξιός, ρατσιστής και φασίστας.
Μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό της Αριστερής προπαγάνδας, ο "Ελεύθερος Κόσμος" θα είναι κι εφέτος η εξαίρεση. Θα δώσουμε βήμα στην άλλη άποψη, συνομιλώντας με τον ζωντανό θρύλο της Στρατιωτικής Επαναστάσεως Στρατηγό Στυλιανό Παττακό. Είχαμε δώσει ραντεβού με τον αειθαλή Επαναστάτη το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο σπίτι του, στα Ανω Πατήσια. Λίγο πριν φτάσουμε, στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ, διερχόμενοι αναρχικοί έριξαν τρία γκαζάκια στην αυλόπορτα της οικίας του Στρατηγού, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 18 χρόνια που ο 96χρονος Επαναστάτης βρίσκεται εκτός φυλακών. Ίσως κάποιοι θέλουν να τον τρομοκρατήσουν, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του καινούριου (9ου κατά σειράν) λίαν αποκαλυπτικού βιβλίου του που έχει τίτλο "Εις τας Επάλξεις, με τον Σταυρό, το Σπαθί και το Μυστρί"! Ο κορυφαίος ζων πρωτεργάτης της 21ης Απριλίου ανεκοίνωσε πρόσφατα στον εκδότη του ότι έχει στα σκαριά, άλλα δώδεκα βιβλία, ακόμη πιο αποκαλυπτικά από τα προηγούμενα, πράγμα που σημαίνεις ότι σχεδιάζει να ζήσει τουλάχιστον μέχρι τα 120 όπως η αείμνηστη μητέρα του Μαρία!…

Στρατηγέ, που αναφέρεται το καινούριο σας βιβλίο;
Το λέει ο τίτλος: "Εις τας επάλξεις", δηλαδή τους αγώνας τους οποίους κάνει ο συγγραφεύς, δηλαδή εγώ. Η ύλη είναι καταταγμένη εις τρεις ενότητας: Λάφυρα Ειρήνης, Ύστατο Σάλπισμα, η Ελλάς προ της αβύσσου. Περιλαμβάνεται η νομική ενασχόλησις του εφέτου Καθάρειου Χρίστου, η οποία αποδεικνύει ότι αδίκως κατεδικάσθησαν οι Απριλιανοί και κακώς κάθονται εις την Φυλακήν. Οι δύο τελευταίοι που ευρίσκονται εις τον Κορυδαλλόν, πρέπει να αποφυλακισθούν.

Υπάρχει κάτι καινούριο, που θα εντυπωσιάσει τον αναγνώστη;
Καινούριο είναι ολόκληρο το βιβλίο, διότι βγάζει στην φόρα τα πάντα. Ιδιαιτέρως, όμως, είναι επιθετικόν εναντίον εκείνων, οι οποίοι αδικούν. Στο τέλος υπάρχει μία δική μου ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθείσε βουλευτάς, υπουργούς, στον Πρόεδο της Δημοκρατίας και σε προσωπικότητες του Ελληνισμού που ζουν εις το Εξωτερικόν. Ουδείς κατεδέχθη να μου απαντήσει. Απαντούν, όμως, οι βρώμικοι, στους βρώμικους αλλοδαπούς!


Κάναμε τα πάντα για την Ελλάδα και δεν πήραμε τίποτε

Να σας κάνω την συνηθισμένη ερώτηση: Μήπως έχετε μετανοιώσει που κάνατε την 21η Απριλίου; Διότι, στρατηγέ μου, εξαιτίας της υποφέρετε εσείς κι όλη σας η οικογένεια τα τελευταία 34 χρόνια…. Θα γιορτάσετε την επέτειο την Μεγάλη Δευτέρα;
Θα την εορτάσω, όπως την εορτάζετε και όλοι εσείς οι αντίπαλοί της. Με χαρά, υγεία και νοσταλγία! Οι Στρατιωτικοί δεν μετανιώνουν διά τας πράξεις των και ειδικώς όταν νικούν, όταν επιτυγχάνουν του σκοπού των. Βάλαμε στην κουζίνα της μαμάς σου νερό, βάλαμε στο σαλόνι και στο γραφείο σου τηλέφωνα, τηλεόραση, φως, δρόμους, σχολεία. Κάναμε τα πάντα για την Ελλάδα, δεν πήραμε τίποτε. Κάνατε ελέγχους, δεν βρήκατε σκάνδαλο ούτε δραχμή. Δεν αφήκαμε χρέος στο Δημόσιον, δεν αφήκαμε Ανεργίαν. Πλήρη τα Ταμεία, πλήρεις και αι αποθήκαι καυσίμων, πλήρη τα πάντα.

Αν μπορούσατε να αλλάξετε το παρελθόν, θα κάνατε κάτι διαφορετικό απ' όσα κάνατε την περίοδο 1967-73; Ίσως κάποιο λάθος που κάνατε;
Θα έκανα τα ίδια πράγματα. Ό,τι μπορούσα περισσότερο για να ζήσει καλά ο Ελληνικός Λαός. Και του εύχομαι να ζει καλά και να σκέπτεται όταν ψηφίζει. Επί του παρόντος, ας ψηφίζει Καρατζαφέρη και λοιπούς καλούς νέους πολίτας, οι οποίοι φαίνεται από την πρώτη ημέρα ότι πάνε καλά.


Είναι Ηλίθιοι και δειλοί

Στρατηγέ μου, στις χθεσινές Ιταλικές Εκλογές, οι Σοσιαλιστές και οι Κομμουνιστές έπεσαν στο 3% και δεν μπήκαν ούτε στην Βουλή, ούτε στην γερουσία. Εδώ στην Ελλάδα, ξεπερνάνε το 20%, την στιγμή που εσείς ισχυρίζεστε ότι κάνατε την 21η Απριλίου, για να μας γλυτώσετε από τους Κομμουνιστές.
Εξηγώ τον θρίαμβο του Μπερλουσκόνι ως εξής: Είναι ειλικρινής, γενναίος και λέει την αλήθεια στους Ιταλούς για το ποίοι είναι στην πραγματικότητα οι Κομμουνισταί. Εδώ στην Ελλάδα, ακούσατε ποτέ τον Καραμανλή να πεί τίποτε κακό για τους Αριστερούς; Το φοβείται, τους γλύφει όποτε μπορεί, προσκυνά εις τον Αη- Στράτην και απαγορεύει εις του βουλευτάς του να προσκυνούν εις Γράμμον - βίτσι και Στρατόπεδον Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Είσθε δειλοί και φοβιτσιάρηδες εσείς οι Έλληνες Δεξιοί και είναι φυσικον να σας διοικούν οι Αριστεροί. Ο Μπερλουσκόνι ό,τι υπόσχεται το κάνει. Οι δικοί μας εδώ οι ψεύται, οι απατεώνες υπόσχονται και δεν εκτελούν τίποτε. Κατόπιν αυτού τους σιχαίνεται ο κόσμος. Αυτή είναι η δική μου εξήγησις, γιατί η Αριστερά στην Ιταλία καταποντίζεται, ενώ εδώ θριαμβεύει.

Με τους αλλοδαπούς που μας έχουν κατακλύσει και εγκληματούν καθημερινά, πώς τα βλέπετε τα πράγματα;
Οι ηλίθιοι δεξιοί που σας κυβερνούν καλούν τους αλλοδαπούς να έλθουν να μας γονιμοποιήσουν. Γιατί παραπονείσθε; Αυτούς δεν ψηφίζετε; Θα σας καθίσουν στον σβέρκο οι αλλοδαποί, αφού συνομλείτε μαζί τους και τους νομιμοποιείτε. Ήμείς ουδέποτε θα το επιτρέπαμε αυτό. Ας όψεται η ανατροπή του Νοεμβρίου 1973. Ντροπή σε αυτούς που την έκαναν. Θα εγένοντο Εκλογές τον Φεβρουάριον του 1974 και σήμερα η Ελλάς, θα έτρωγε με χρυσά κουτάλια. Αφού δεν μας θέλατε, γιατί παραπονείσθε τώρα που πεινάτε;


Διαβάστε παλαιά διαθήκη να μάθετε για τους Εβραίους

Στρατηγέ, ο κ. Σπύρος Ζουρνατζής υποστηρίζει ότι τον Νοέμβριο του 1973 πέσατε επειδή αρνηθήκατε να βοηθήσετε τους Εβραίους, που έχαναν στον πόλεμο του Γιόμ Κιππούρ. Τι γνώμη έχετε για τους Εβραίους, 41 χρόνισα μετά την 21η Απριλίου;
Χα,χα,χα. Διαβάστε λίγο Παλαιά Διαθήκη να δείτε περί τίνος πρόκειται: Αιμομιξίες, κτηνοβασίες, πώλησις του μικρότερου αδελφού από τον πρωτότοκο με αντίτιμο χρήματα, ένα σωρό αδικίες, εκδικήσεις…. Ντροπή… σκέτο μπορντέλο

Εσείς έχετε την αίσθηση ότι η 21η Απριλίου ανετράπη εξαιτίας των Εβραίων;
Για να το λέει ο κ. Ζουρνατζής, κάτι θα ξέρει. Είναι τίμιος άνθρωπος, δεν λέει ψέμματα. Η 21η Απριλίου δεν έιχε σχέσεις με το Ισραήλ. Διπλωματικώς το αναγνώρισε το Ισραήλ η Μεταπολίτευσις. Την εποχή που οι Παπαδόπουλος - Μαρκεζίνης είπαν όχι στους Αμερικανούς που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το ελληνικό έδαφος για να βοηθήσουν το Ισραήλ στον Πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ, εγώ ήμουν απλός πολίτης και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Ακούω πολλά, όπως ακούτε κι εσείς.


Σάκης Καράγιωργας, Σημίτης και… ΗΠΑ

Στρατηγέ μου, πρόσφατα ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής απεκάλυψε ότι ο μακαρίτης Σάκης Καράγιωργας τον διαβεβαίωνε ότι η 21η Απριλίου πέτυχε στην οικονομία, διότι εφήρμοσε κατά γράμμα τα οικονομικά προγράμματα που είχε φτιάξει ο Ανδρέας Παπανδρέου προ του 1967 ως επικεφαλής του ΚΕΠΕ. Αληθεύει αυτό το πράγμα;
Είναι ψευδέστατον. Το οικονομικό μας πρόγραμμα επέτυχε, διότι εβασίζετο σε έναν νοικοκυρεμένο συντηρητισμό. Δεν εταλαντεύετο και δεν διεταράσσετο από συνδικαλιστικάς απεργία. Εργάζοντο όλοι και ημείβοντο βάσει της αποδόσεως της εργασίας των. Ημείς οι Απριλιανοί εδουλεύαμε συνεχώς, ποτέ δεν εκάναμε διακοπές , ούτε στα εν Κρήτη και Ρόδω πολυτελή ξενοδοχεία που κτίσαμε.
Όσον δια τον μακαρίτην Σάκην Καράγιωργα, εγνώριζα την συζυγόν του, διότι ήτο γειτόνισσα. Ήλθε, με βρήκε και με παρεκάλεσε να μην τον απολύσουμε, διότι θα γίνει φίλος μας. Η αφέλειά μου απεδείχθη, όταν συνελήφθη μετά του κυρίου Σημίτη, άλλος παλληκαράς αντιστασιακός και αυτός.

Και τι έγινε τελικά με τον Καράγιωργα;
Ετραυματίσθη βαρύτατα από ανάξιον χειρισμόν εκρηκτικού μηχανισμού, που είχε κατασκευάσει ο ίδιος και είχεν εκραγεί εις χείρας τους, όταν τον εκσφενδόνισεν εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ.Και σας ερωτώ: Διατί αυτή η μανία εναντίον των ΗΠΑ; Μη γελάσετε, αν σας πώ ότι ίσως μισούν τας ΗΠΑ, επειδή ήσαν η μόνη χώρα που ήτο εναντίον μας, από της πρώτης ημέρας της Επαναστάσεως μας μέχρι και της 8ης Οκτωβρίου 1973 που παρεδώσαμε την εξουσίαν.

Στρατηγέ, σας ευχαριστούμε και περιμένουμε με αγωνία τα υπόλοιπα 12 βιβλία που έχετε στα σκαριά.
Έχετε υπομονήν και όλα θα γiνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: