τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Οι Έλληνες συνδικαλιστές οφείλονται για τον εκφυλισμό του εργατικού κινήματοςΗ σημερινή ημέρα, πρώτη Μάιου, για ένα κομμάτι του ελληνικού λαού είναι συνδεδεμένη με την πάλη για καλύτερες συνθήκές εργασίας, καλύτερες εργασιακές σχέσεις και διεκδικήσεις για τα ασθενέστερα σώματα της κοινωνίας.
Δυστυχώς όμως το κομμάτι αυτό όσο πάει και συρρικνώνεται. Οι παλαιότερες μεγάλες συγκεντρώσεις λαϊκών μαζών, ανήκουν στο παρελθόν και οι ξεψυχισμένοι λεονταρισμοί των διάφορων «φόρουμ» και ΠΑΜΕ, μοιάζουν περισσότερο σαν να προσπαθούν απλά «να βγάλουν την υποχρέωση».
Ο εκφυλισμός αυτός της πρωτομαγιάτικης επετείου, οφείλεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του, στην διεφθαρμένη αριστερά και τους «εργατομεσίτες» της, συνδικαλιστές, οι οποίοι τόσα χρόνια αντί να προσπαθούν να βελτιώσουν την ζωή αυτών που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν, τους χρησιμοποιούν με βάση κομματικά συμφέροντα ή με μοναδικό σκοπό μία καρέκλα στο κοινοβούλιο. Τα παραδείγματα πολλά και δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. Οι συνδικαλιστές έγιναν η ταφόπλακα του εργατικού κινήματος.

Ήλθε όμως και η θεωρητική θεμελίωση εκ μέρους της αριστεράς, αυτού της του ρόλου. ¶λλωστε η «νέα αριστερά» όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, ως στόχο έχει, όχι την προάσπιση των συμφερόντων του λαού, του εργάτη αλλά των «νέων δικαιωμάτων», όπως τέθηκε και σε «αριστερές» εφημερίδες της χώρας μας. Ποια είναι αυτά τα νέα δικαιώματα; Το δικαίωμα των ομοφυλοφίλων στον γάμο και αργότερα της υιοθεσίας, η προάσπιση «πλασματικών» μειονοτήτων και φυσικά η νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Τέτοιου είδους ζητήματα είναι αυτά που απασχολούν την «νέα αριστερά». Ο «ιθαγενής» εργαζόμενος, ο απλός Έλληνας που παλεύει δεν παίζει πια κανέναν ρόλο.

Καιρός λοιπόν, η εργατική πρωτομαγιά, να επιστρέψει στις ρίζες της. Να υιοθετηθεί από αυτούς που την θεμελίωσαν. Από τους εθνικιστές. Και όχι μόνο στην χώρα μας. Οι Ιταλοί εργάτες της Ρώμης, ολόκληρου του Ιταλικού Βορρά έδειξαν τον δρόμο, αφήνοντας το Ιταλικό ΚΚΕ εκτός βουλής και εμπιστευόμενοι την Λίγκα του Μπόσι απο ελ. κοσμος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: