τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!!

Φωτογραφία του 1997, όταν τότε το Ουράνιο Τόξο κατέβαινε στις εκλογές  μαζί με την ΟΑΚΚΕ. Παρόλη την παταγώδη αποτυχία τους,  ο κ. Δημητράς και τότε- όπως και σήμερα - στεκόταν δίπλα τουςΚαμία έκπληξη δεν μας προκάλεσε η είδηση ότι μέσα στον Απρίλιο, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα φιλοξενηθεί συζήτηση με τον τίτλο "Ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα: Τούρκοι Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες", όπου για μία ακόμη φορά η χώρα μας θα κατηγορηθεί για την καταπίεση κάποιων δήθεν μειονοτήτων. Διοργανωτές οι «γνωστοί ύποπτοι». Το Ουράνιο τόξο του Παύλου Φιλλίποφ - Βοσκόπουλου, που παρόλο που απέτυχε πάμπολλες φορές να αποδείξει ότι υφισταται κάποια μειονότητα στην χώρα μας μέσω δημοκρατικών διαδικασιών, συνεχίζει να αυτοπροβάλλεται ως κόμμα της "μακεδονικής μειονότητας". Μαζί του και ο Παναγιώτης Δημητράς - που όπως μάθαμε χρηματοδοτείται και από το ελληνικό κράτος - που συνεχίζει την κάλυψη και προστασία οποιουδήποτε καταφέρεται κατά της χώρας μας.
Το καταπληκτικό όμως είναι ότι αυτή την φορά οι κύριοι συνεργάζονται με κάποιους "αντιπροσώπους" της υποτιθέμενης "τουρκικής" μειονότητας της Θράκης. Όχι όμως με κάποιοyς ανθρώπους από την ίδια την μειονότητα, αλλά με μια ξεκάθαρα ελεγχόμενη από Τούρκους οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στην Γερμανία. Ο λόγος για την "Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης", για την δράση της οποίας έχουμε αναφερθεί και προηγούμενες φορές στον "Ελεύθερο Κόσμο".
Πρόκειται περί μίας πρωτοφανούς πρόκλησης, και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονική στιγμή.
Το να προωθούνται ως εκπρόσωποι της μουσουλμανικής μειονότητας μέλη τουρκικών οργανώσεων του εξωτερικού είναι ένα έγκλημα εναντίον της πατρίδος μας.
Βέβαια από την "συζήτηση" δεν θα μπορούσε να λείψει και η κοινοβουλευτική ομάδα των "πρασίνων" η οποία επανειλημμένα έχει δείξει ότι μόνο τα περιβαλλοντικά θέματα δεν την ενδιαφέρουν και αντ' αυτού προωθεί κάθε επιλογή της παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη.
Όπως μαθαίνουμε η χώρα μας θα κατηγορηθεί για την αντιμετώπιση της τούρκικής και "μακεδονικής" μειονότητας, και ότι εφαρμόζει πρακτικές πολιτιστικής γενοκτονίας των συγκεκριμένων μειονοτήτων.

Πολιτικό σκάνδαλο
Η όλη υπόθεση, θα ήταν ένα αστείο, εάν η χώρα μας δεν είχε αποδειχθεί τόσο παθητική. Τώρα όμως που λαμβάνουν μέρος ένα πολιτικό κόμμα, το οποίο μάλιστα όπως αποκαλύψαμε στο περασμένο μας φύλλο, στέλνει ενημερωτικά δελτία που κατηγορούν την χώρα μας και υιοθετούν πλήρως την Σκοπιανή προπαγάνδα , ακόμα και στους δημόσιους οργανισμούς, ο καθένας μπορεί να διαμαρτυρηθεί ότι η μη αντίδραση της χώρας μας αποτελεί ένα πολιτικό σκάνδαλο.
Η δε συμμετοχή του Παναγιώτη Δημητρά, του οποίου οι διάφορες "Εταιρείες Πολιτικής Έρευνας" και "Μη κυβερνητικές Οργανώσεις" χρηματοδοτούνται με τα χρήματα του Έλληνα πολίτη, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο προκλητική.
Κατ' επανάληψη αυτή οι κύριοι βάλλουν κατά της χώρας μας. Τώρα όμως νομιμοποιούν ως συνομιλητές μία οργάνωση (Ομοσπονδία Τούρκων δυτικής Θράκης) της οποίας ο ρόλος είναι ξεκάθαρα ανατρεπτικός για την σταθερότητα στην περιοχή. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημά τους.
Και μάλιστα λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αναταραχή που έχει ξεσπάσει στην περιοχή με την μονομερή κήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου.
Μήπως ήλθε ο καιρός επιτέλους η ελληνική κυβέρνηση να λάβει τα μέτρα της; Τουλάχιστον ας κάνουν ότι θέλουν με τα δικά τους χρήματα! Όχι με τους φόρους του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: