τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Σάββατο 26 Απριλίου 2008

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΚΡΑΒΑΣ!!!

Ναι,ειναι γεγονος!!!Απιστευτο και ομως αληθινο!Σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ σχολειο,απο ΕΛΛΗΝΙΔΑ δασκαλα,διδασκεται τα απογευματα η Αλαβανικη γλωσσα,στα παιδια των Αλβανων μεταναστων,με την βοηθεια βιβλιων ιστοριας απο την ΑΛΒΑΝΙΑ,οπου παρουσιαζουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ως κακους δολοφονους...που κατεσφαξαν τους<<δυστυχους>> τσαμηδες!Οσο απιστευτο και αν ακουγεται το συγκεκριμενο θεμα,δυστυχως αποτελει μια θλιβερη πραγματικοτητα,αποτελεσμα της εθνικα επικινδυνης στασης που κρατουν οι εκαστοτε ΄΄φωστηρες΄΄ του υπουργειου παιδειας,οι οποιοι κυριολεκτικα αντι να επιτελουν εθνικο εργο λειτουργουν ως γραφιοκρατες με ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ χαρακτηρα!Ετσι αντι καποιοι δασκαλοι να κοιταξουν να μαθουν στα παιδια που εχουν στις ταξεις τους την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορια οπως ακριβως ειναι,σπευδουν να διδαξουν την ιστορια οπως την θελουν οι αλβανοι και οπως επιθυμουσαν οι τουρκοι!!!Το ιδιαιτερα ανησυχιτικο φαινομενο που πρεπει να αφυπνησει το υπ. παιδειας, συνεβη στο 133ο δημοτικο σχολειο αθηνων που λειτουργει στο συγκροτημα της Γκραβας!!!Εκει λοιπον,διευθυντρια του σχολειου ειναι η κ. Πρωτονοτάριου.Η κυρια αυτη συμφωνα με καταγγελιες γονεων,μαζευει τα αλβανοπαιδα τις απογευματινες ωρες και τα μαθενει την μητρικη τους γλωσσα με βαση τα σχολικα βιβλια ιστοριας του αλβανικου κρατους!!!Δειγμα της διδασκαλιας της ΄΄καλης΄΄ αυτης δασκαλας ειναι η μεταφραση που σας παραθετουμε απο την σελιδα 126 του σχολικου βιβλιου της Δ΄ δημοτικου που συνταχθηκε το 2002.Διαβαζουμε λοιπον...

΄΄Η δυστηχια των Τσαμηδων ΄΄κατα την περιοδο της φασιστικης επεμβασεις στην Ελλαδα,ο Τσαμικος πληθυσμος πολεμουσε εναντια στους κατακτητες Ιταλους κ΄ Γερμανους.Γυρω στους 500 Τσαμηδες ανταρτες πηραν μερος στα στρατευματα απελευθερωσης.Στην περιοδο 1940-43 οι Ελληνες κυβερνητες της περιοδου αυτης επραξαν στους τσαμηδες αντρες απο 16-70 φυλακισεις και εξοριες στα Ελληνικα νησια.Αυτη ελευθερωθηκαν αργοτερα και γυρησαν στα μερη τους με βαρια κατασταση υγειας.Στην περιοδο 1944 οι Ελληνικες φασιστικες δυναμεις επραξαν μεγαλες βαρβαροτητες.Βασανισαν και μετα σκοτωσαν και μαχαιρωσαν πανω απο 2000 αντρες,γυναικες κ΄ παιδια Τσαμηδων.Για να γλυτωσει απο το μακελειο ο Τσαμικος πληθυσμος απομακρυνθηκε με κατευθυνση την αλβανια. πανω απο 10000 ατομα τοποθετηθηκαν στην Κονηπολη,στο Δελβινο,στους Αγιους Σαραντα κ΄ στην Λουσνια.
΄΄Η σταση της αλβανιας στο τσαμικο προβλημα΄΄
Η αλβανια δεν μπορεσε να βοηθησει την καταλληλη ωρα τα δυστυχησμενα αδελφια.Σε αυτη την περιοδο η χωρα μας μολις ειχε βγει απο τον πολεμο.Η αλβανικη κυβερνηση ηταν δεμενη με την Γιουγκοσλαβια και το σοσιαλιστικο μπλοκ.Αυτη δεν ειχε την απαραιτητη βουληση για να αντιμετωπισει την δυστυχια των τσαμηδων και δεν το συζητησε το θεμα με διεθνεις οργανισμους.Οι πληθυσμοι των τσαμηδων στην αλβανια βρεθηκαν να αντιμετωπιζουν φτωχια και πολυ δυστυχια.Οι τσαμηδες προσφυγες την περιοδο 1945-46 υπεφεραν πολυ για τον ψωμι και την στεγη.Πανω απο 20.000 ατομα πεθαναν απο πεινα.

Αυτη ειναι λοιπον η ιστορια με τους ΄΄κακους΄΄ Ελληνες ΄΄φονιαδες΄΄ ,αυτα δυστυχως διδασκουν ελληνες δασκαλοι σε παιδια λαθρομεταναστων στο κεντρο της ελλαδος.στην αθηνα και συγκεκριμενα στο σχολικο συγκροτημα της Γκραβας!
Βεβαια εδω προκυπτουν πολλα ερωτηματα...
1) Με τινος την αδεια κανει μαθηματα η εν λογω κυρια?
2) Αν ηθελε τελικα να κανει κατι τετοιο γιατι δεν ζητουσε απτους προισταμενους της να της ορισουν διδακτεα υλη, αλλα πηρε απο μονη της, αυθαιρετα τα Αλβανικα σχολικα ενχειριδια ιστοριας?
3) Πως της ηλθε ξαφνικα να μαθει τα αλβανοπουλα την μητρικη τους γλωσσα ? φοβηθηκε μηπως την ξεχασουν ?
Ομως η εν λογω δασκαλα φαινεται να μην ειναι και κανενα τυχαιο προσωπο!
Αυτο προκυπτει και απο το γεγονος οτι κα η ιδια αυτοπροσωπος εχει πολυ καλες σχεσεις και με τον μορφωτικο ακολουθο της Αλβανικης πρεσβειας στην Ελλαδα!
Μαλιστα φτανει και στο σημειο η ιδια (ως τι αληθεια?) να τους καλει να παρεβρεθουν και εκεινοι σε αυτες τις συναντησεις!

αρθρογραφηθηκε απο ελληνοψυχο εκπαιδευτικο
και δημοσιευτικε απο την εφημεριδα ¨ΣΤΟΧΟΣ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: