τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!


ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ CARLA DEL PONTE


Την περασμένη εβδομάδα ο «Στόχος» είχε αναλυτικό άρθρο για τις αποκαλύψεις της γνωστής Del Ponte, κατηγορώντας τους Κοσσοβάρους Αλβανούς ουσιαστικά σαν εγκληματίες πολέμου, αφού συνελάμβαναν Σέρβους και τους αφαιρούσαν ζωτικά τους όργανα, τα οποία και μετά πουλούσαν! Για να δούμε λοιπόν τι γράφει η εφημερίδα «Pravda» της Ρωσίας για το θέμα, ενώ περιμένουμε με αγωνία και την… αντίδραση των δικών μας θολοκουλτουριάρηδων προοδευτικών. Να σημειώσουμε ότι η Ρωσία πλέον, με το Κόσοβο να γίνεται επιθετικό και την κατάσταση στα Βαλκάνια να θυμίζει άλλες εποχές, τάσσεται ξεκάθαρα στο πλευρό της Σερβίας:

«Η Carla Del Ponte, η προηγούμενη κατήγορος στο διεθνές δικαστήριο εγκληματιών για την πρώην Γιουγκοσλαβία στη Χάγη (ICTY), τώρα πρεσβευτής της Ελβετίας στην Αργεντινή, έκανε μια συγκλονιστική ανακοίνωση. Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της «Το κυνήγι» αποκαλύπτει ότι Σέρβοι έχουν απαχθεί και τα όργανά τους πουλήθηκαν σε διεθνείς εμπόρους. Οι ανακοινώσεις της Carla Del Ponte έχουν προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον του Ινστιτούτου εγκληματικών περιπτώσεων στη Σερβία. Το περιφερειακό δικαστήριο Βελιγραδίου έχει πάρει ήδη τις καταθέσεις 300 νέων Σέρβων που απήχθησαν το καλοκαίρι του 1999, οι οποίοι όπως υποστηρίζει η Del Ponte, μεταφέρθηκαν στην Αλβανία και αφαιρέθηκαν εκεί τα εσωτερικά όργανά τους. Αυτά τα αχρεία εγκλήματα, συγκρινόμενα ακριβώς με τις φρίκες του Τρίτου Ράιχ, διεπράχθησαν από τους ηγέτες του στρατού απελευθερώσεως του Κοσόβου (KLA), του οποίου συναρχηγός ήταν ο παρών πρωθυπουργός του Κοσόβου Hashim Thaci. Το βιογραφικό του, που συγκεντρώνεται από τους αντιπάλους του, περιέχει τα στοιχεία των εγκλημάτων του που έγιναν από αυτόν ως διοικητού του στρατού εναντίον των Σέρβων του Κοσόβου.

Σύμφωνα με τον Simo Spasich, προϊστάμενο της οργανώσεως για την Αναζήτηση Χαμένων Μελών Οικογενειών, συνάντησε την Carla αρκετές φορές και της έδωσε τα έγγραφα, που περιέχουν τα στοιχεία Σέρβων του Κοσόβου που απήχθησαν και που σκοτώθηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Εντούτοις, ακόμα και μετά την επίσκεψη της Del Ponte στο σπίτι όπου τα όργανα είχαν αφαιρεθεί, στην πόλη Burel στο βόρειο τμήμα της Αλβανίας, για να δουν τον ιατρικό εξοπλισμό και αίμα που αποδείκνυε ότι η Del Ponte είχε δίκιο, καμιά περαιτέρω έρευνα δεν προτάθηκε.

Ο Τύπος του Βελιγραδίου παρουσίασε στοιχεία ότι πολλές σερβικές οργανώσεις προσπάθησαν να κάνουν την ICTY να ερευνήσει τα εγκλήματα που έγιναν από Αλβανούς στο Κόσοβο, ταχυδρόμησαν λεπτομερείς χάρτες των στρατοπέδων συγκεντρώσεως στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου και στο βορρά της Αλβανίας. Εντούτοις, καμιά έρευνα δεν άρχισε ποτέ. Στην πρόσφατη συνέντευξη στην ιταλική «La Stampa», η Carla Del Ponte δήλωσε ότι ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Δεν είναι τυχαίο ότι το βιβλίο της εξεδόθη μόνον μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας από την Pristina. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βελιγραδίου «Ο Τύπος» ολόκληρη η εγκληματική επιχείρηση διεξήχθη προσωπικά από τον Thaci. Κέρδισε εκατομμύρια δολάρια από το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Αυτό προσπάθησε να πει ο προηγούμενος δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου της Pristina, Danic Marincovic, κατά την διάρκεια της δίκης εναντίον του Μιλόσεβιτς στη Χάγη. Επίσης είπε ότι η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στο Κόσοβο, που διευθύνετο εκείνη τη στιγμή από τον Υπουργό των Εξωτερικών της Γαλλίας, Bernar Kushner, απαγόρευσε την έρευνα των περιπτώσεων εξαφανίσεως και της απαγωγής ανθρώπων. Εν τω μεταξύ η Carla Del Ponte και η προηγούμενη βοηθός της Florance Artman δηλώνουν ότι η Διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών, κάτω από την αρμοδιότητα της οποίας η χώρα έχει υπάρξει για πολλά έτη, με ποια αρμοδιότητα απαγόρευσε τις προσπάθειες να ενοχοποιηθούν Αλβανοί. Σε μια από τις συνεντεύξεις η βοηθός ομολόγησε ότι ήταν τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών που δεν επέτρεψαν στη «σιδηρά Carla» να απαγγείλει κατηγορία για εγκλήματα, κατά των Αλβανών, που απήγαγαν τους ανθρώπους και αφαίρεσαν τα όργανα τους».

ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Αυτοί λοιπόν που δήθεν επιβάλλουν την ειρήνη (επιβολή και ειρήνη είναι εξ ορισμού δυο έννοιες αντίθετες!) και κάλυπταν ξεκάθαρα τους Αλβανούς εγκληματίες πολέμου, διότι τότε είχαν διαταγή από τα αφεντικά τους να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία, έρχονται σήμερα να καταγγείλουν την Ελλάδα! Με θέμα τους λαθρομετανάστες, που αποτελούν το καλύτερο εργαλείο της Νέας Τάξης για να διαλύσει όλα τα εθνικά κράτη (όσα έχουν απομείνει, δηλαδή). Έτσι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχει καταβάλει ο Υπουργός Πάκης και η παρέα του, τα φιλεύσπλαχνα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι ικανοποιημένα από τις συνθήκες διαβίωσης των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών, αλλά και από τα Κέντρα Υποδοχής που έχει στήσει το Ελληνικό Κράτος από τα λεφτά του αγρίως φορολογούμενου Έλληνα πολίτη (κοινώς κορόιδου!). Οι διαπιστώσεις των «φιλεύσπλαχνων» έβγαλαν από τα ρούχα του μέχρι και τον ίδιο τον Παυλόπουλο, που αναγκάστηκε για πρώτη φορά να τα «χώσει» στα Ηνωμένα Έθνη, λέγοντας ότι ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΝ! Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι ο επόμενος στόχος είναι η ΕΛΛΑΔΑ. Και επιβάλλεται την δεδομένη κρίσιμη χρονική περίοδο ΟΜΟΨΥΧΙΑ ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογήματα, για να μην την πάθουμε όπως οι Σέρβοι.

Δ.Μ. απο στοχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: