τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ!!!

Μηνύει και την Α1, μετά τον ''Ε.Κ.'' ο ΔημητράςΤο έχει πάρει προσωπικά από ότι φαίνεται, ο Παναγιώτης Δημητράς και μαζί με την κυρία Χέλεν Γκίλμπερτ, κάνουν τους "αστυνόμους".
Έτσι μετά την χιονοστοιβάδα μηνύσεων κατά του "Ελεύθερου Κόσμου" και του Κώστα Πλεύρη, αποφάσισαν να σύρουν στα δικαστήρια και την εφημερίδα του ΛΑΟΣ, "Αλφα Ένα".

Έτσι το ΕΠΣΕ και η μόνιμη "πολιτική αγωγή" Χέλεν Γκίλμπερτ, κατέθεσαν μηνυτήριο αναφορά κατά του αρθρογράφου Α. Γρυπαίου και του διευθυντή εκδόσεως της Α1 Σ. Πηλού, όπου τους εγκαλεί για ένα άρθρο του πρώτου με τίτλο "ο Διάβολος στα Βαλκάνια".
Στο συγκεκριμένο άρθρο ο κ. Γρυπαίος αναδεικνύει τον ανατρεπτικό ρόλο των ΗΠΑ στην περιοχή μας, και όπως πάρα πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων, αναδεικνύει την επιρροή και κατεύθυνση της Αμερικανικής πολιτικής από το Σιωνιστικό Λόμπυ.
Όπως είναι φυσικό, ο "Γενικός Εισαγγελέας Αντισημιτισμού" κ. Δημητράς και η "βοηθός του" κυρία Γκίλμπερτ που σπεύδει πάντα ως μάρτυρας κατηγορίας, δεν μπορούσαν να ανεχθούν να εκφράζεται μία τέτοια άποψη.
Πρόκειται για έναν ακόμη κρίκο στην δικαστική αλυσίδα λογοκρισίας την οποία κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στην χώρα μας, προκειμένου να επιβάλλουν το πολιτικά ορθό της εποχής. Όταν είχαμε μάθει για την μήνυση εναντίον της δικής μας εφημερίδος και κατά του Κώστα Πλεύρη, είχαμε γράψει ότι πρόκειται για την αρχή ενός κύκλου. Και αποδεικνυόμαστε σωστοί. Πρώτα μηνύθηκε ο "ακραίος Ελεύθερος Κόσμος". Σήμερα μηνύθηκε η "λιγότερο ακραία Αλφα Ένα". Αύριο θα είναι η σειρά οποιουδήποτε δεν ακολουθεί τις πεπατημένες και τα όρια που ο κάθε κύριος Δημητράς θεωρεί ότι μπορεί να θέσει.

Nταβατζήδες με ξένες πλάτες
Οι κύριοι αυτοί, με την ηθική στήριξη της Ελληνικής κυβερνήσεως, τις πλάτες τόσο των διαφόρων "Εβραικών Ευρωπαικών Συνεδρίων" και των αμερικάνικων οργανισμών (βλ. State Department και ιδρύματα Σόρος) θεωρούν ότι μπορούν να επιβάλουν ζυγό σε όσους δεν συμφωνούν με την ιδέα τους περί των "ορίων" στην έκφραση ιδεών στην χώρα μας. Μαζί τους έχουν ένα μεγάλο κομμάτι της "ευρωπαϊκής αριστεράς" η οποία με σταθερότητα στηρίζει τις "παγκοσμιοποιημένες επιλογές" του κάθε Τζόρτζ Μπούς. Είναι οι ίδιοι που πρωτοστατούν σε κάθε προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ελληνικής κοινωνίας μέσω των "δικαιωματικών" τους σταυροφοριών.
Πρόκειται για ένα κυνήγι μαγισσών. Στο οποίο οι "ιεροεξεταστές" κραδαίνουν το σκήπτρο των "μειονοτήτων". Ακόμα και η κριτική σε πολιτικές ξένων δυνάμεων, μετατρέπεται σε αδίκημα γνώμης.
Απέναντι σε αυτό, οποιαδήποτε απολογητική διάθεση δεν μπορεί παρά να δράσει ενθαρρυντικά για αυτούς. Η αντίσταση στην νέα τάξη, δεν γίνεται με κλαψουρίσματα, αλλά με θάρρος και σταθερότητα. Αυτή την στάση πιστεύουμε ότι κρατάμε και εμείς, έναντι αυτών που θέλουν να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου. Αυτή την στάση πιστεύουμε ότι θα κρατήσουν και οι υπεύθυνοι της «Αλφα Ένα». Γιατί τελικά είναι βέβαιο ότι παρόλη την αλαζονεία των κρατικοδίαιτων κατηγόρων, ο ελληνικός λαός δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους νταβατζήδες στο κεφάλι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: