τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... IQ!!!


-Σε πολλές χώρες υπάρχουν καπνιστές που ανάβουν τα τσιγάρα τους με σπίρτα ή αναπτήρα και ενίοτε κάποιοι απο αυτούς πεθαίνουν απο καρκίνο. Αλλά σε καμία χώρα του κόσμου δεν έχει παρατηρηθεί περίπτωση εργάτη χαλυβουργίας που πέθανε καθώς προσπαθούσε να φτάσει στο φούρνο των 2.450 βαθμών, σερνόμενος μέσα απο μηχάνημα πρέσας, για να ανάψει το τσιγάρο του Συνέβη στο Καράμπουκ της Τουρκίας!
-Κουνούπια υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και αντιμετωπίζονται, μεταξύ άλλων, με σπρέι. Στο Σουλτάνμπεϊλι όμως κάποιος που κατά λάθος έφαγε ένα κουνούπι, πάτησε το σπρέι στο στόμα του για να σκοτώσει το κουνούπι, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί και να πεθάνει ο ίδιος.
-Κανείς δεν έχει σκοτωθεί όταν, καθώς οδηγούσε άκουγε καρσιλαμάδες και αποφάσισε να σταματήσει στη δεξιά λωρίδα για να χορέψει, με αποτέλεσμα να έρθει απο πίσω ένα άλλο αμάξι και να τον σκοτώσει. Έχει συμβεί στην περιοχή του Σαγγαρίου!
-Είναι σπάνιο, πατέρας και γιος που εργάζονται στο ίδιο εργοστάσιο, ο ένας την πρωινή και ο άλλος την βραδινή βάρδια, να συναντηθούν με τα μηχανάκια στο δρόμο, ενώ ο ένας ερχόταν κι ο άλλος πήγαινε, να σηκώσουν το ένα χέρι για να χαιρετηθούν, να τρακάρουν και να σκοτωθούν. Έχει συμβεί στο Ικόνιο!
-Συνέβη στη Ρίζε. Ένας περαστικός έβγαλε το παπούτσι του και, ακουμπώντας σε μια κολώνα ηλεκτρικού ρεύματος, άρχισε να το τινάζει για να βγάλει το πετραδάκι που είχε μέσα και τον ενοχλούσε. Πέθανε, όχι απο ηλεκτροπληξία, αλλά επειδή ένας άλλος περαστικός, νομίζοντας ότι πρόκειται για ηλεκτροπληξία, του 'φερε ένα φτυάρι στο κεφάλι!
-22χρονος λήστεψε τράπεζα στη Σαμψούντα. Τον συνέλαβαν όμως δυο μήνες μετά, όταν πήγε στην ίδια τράπεζα για να καταθέσει χρήματα!

Και επειδή θα υπάρξουν... διάφοροι εύθικτοι! Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν στην αγαπημένη των τρομοκρατών "Ελευθεροτυπία", στις 19 Μαρτίου! Έτσι, για να μην μας πουν και... φασίστες ορισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: