τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!

Το έγγραφο που έστειλε στις δημόσιες υπηρεσίες το ''Ουράνιο Τόξο''Το θράσος όσων επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και κάνουν σχέδια για την απόσχιση μεγάλων περιοχών της χώρας μας, δεν περιγράφεται!
Οι γνωστοί παράγοντες της ξενοκίνητης οργάνωσης "Ουράνιο Τόξο" εκμεταλλεύονται με δηκτικό τρόπο την ελευθεροτυπία και την Δημοκρατία στην χώρα μας, προωθώντας πλέον με απροκάλυπτο τρόπο τις επιδιώξεις τους.

Στην διάρκεια του Μαρτίου, έφτασε σε όλα τα Υπουργεία και τις δημόσιες υπηρεσίες ένα "ενημερωτικό δελτίο" 22 σελίδων, όπου παρατίθενται με προκλητικό τρόπο οι θέσεις της οργάνωσης.
Διαβάζουμε μεταξύ άλλων ότι "η ελληνική πλευρά αμφισβητεί το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού σε ένα λαό, και συνακόλουθα το δικαίωμα επιλογής, ονόματος, συμβόλων κλπ".
Επίσης, διαβάζουμε διάφορα φαιδρά για τον "ελληνικό εθνικό μύθο". Στο φυλλάδιο αυτό γίνεται επίκληση του "διεθνούς παράγοντα", από τον οποίο ζητείται "να δώσει σαφέστατο μήνυμα στην χώρα μας, σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί απέναντι στην Δημοκρατία της Μακεδονίας".
Φυσικά, το θέμα της "μακεδονικής μειονότητας", έχει περίοπτη θέση: "Ελπίζουμε ότι σύντομα η ελληνική Πολιτεία και οι Έλληνες πολιτικοί, θα πάψουν να παριστάνουν την στρουθοκάμηλο, αρνούμενοι την ύπαρξη και τον σεβασμό των δικαιωμάτων της μακεδονικής μειονότητας στην χώρα μας".
Στο φυλλάδιο, τέλος, αναφέρεται ότι η Ελλάδα "κάνει πρωταθλητισμό" σε ό,τι αφορά στις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Πάλι καλά που δεν εξάρουν την στάση του Χρήστου Ροζάκη…
Τελευταία ενημέρωση ( 03 - 04 - 2008 )

Δεν υπάρχουν σχόλια: