τι θεση πρεπει να παρει η Ελλαδα για την γενοκτονια στην Παλεστινη?

Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ!!!

Τελικά οι δύο αυτοί αστέρες των ελληνικών ΜΜΕ δεν είχαν κάποιον κοινό γνωστό στο λεωφορείο, αλλά ούτε και οι μαύροι λαθρομετανάστες στην Αθήνα, δεν πεινάνε τόσο για να αρπάζουν τα εισιτήρια από διάφορες γριούλες...Δύο καλοπληρωμένους δημοσιογράφους «περιποιήθηκαν» οι μπλόγκερς την εβδομάδα που πέρασε. Ο λόγος για την Πανδώρα και τον Γκαζμέντ Καπλάνι – γνωστό επίσης και ως «επαγγελματία μετανάστη». Την υπόθεση ξεσκέπασε ο γνωστός blogger «καρσιλαμάς»!
Οι δύο αυτοί κύριοι, κατά διαβολική τύχη, είχαν δημοσιεύσει στις μόνιμες στήλες στις οποίες διατηρούν σε γνωστότατες εφημερίδες, μεγάλης κυκλοφορίας μία σχεδόν πανομοιότυπη ιστορία, με διαφορά δύο περίπου μηνών, ο ένας από τον άλλον.
Περιληπτικά θα σας πούμε την ιστορία αυτή:
Σε ένα αστικό λεωφορείο της Αθήνας (η Πανδώρα μας πληροφορεί και ποιο ακριβώς, προκειμένου να είναι πλέον πειστική) κάθονται δίπλα δίπλα μία γηραιά κυρία με ένα νέγρο μετανάστη. Η κυρία, ρατσίστρια, επιτίθεται συνεχώς φραστικά εναντίον του μαύρου (εδώ και οι δύο «δημοσιογράφοι» είναι παραστατικότατοι και μάλιστα ο κύριος Καπλάνι, αναδημοσιεύει αυτούσιο και τον διάλογο), αλλά και κατά των μεταναστών.
Αργότερα όμως στην διήγηση έρχεται η θεία τιμωρία, όταν μπαίνει ο ελεγκτής στο λεωφορείο. Τότε με μία κίνηση ματ, ο μαύρος επιβάτης, τρώει το εισιτηριο της γριάς, και όλο το πούλμαν του συμπαραστέκεται, χαιρέκακο κατά της ρατσίστριας.
Ο μαύρος δικαιώνεται και οι δύο δημοσιογράφοι προβάλλουν τα ηθικά τους διδάγματα, κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας! Όλα καλά και άγια, και πάνω από όλα πολιτικώς ορθά, συμπλέοντα με την τακτική των Ελληνικών ΜΜΕ και της σοβαρής «δημοσιογραφίας»!

Έλα όμως που σπάει ο διάολος το ποδάρι του, και τελικά οι δύο αυτοί αστέρες των ελληνικών ΜΜΕ δεν είχαν κάποιον κοινό γνωστό στο λεωφορείο, αλλά ούτε και οι μαύροι λαθρομετανάστες στην Αθήνα, δεν πεινάνε τόσο για να αρπάζουν τα εισιτήρια από διάφορες γριούλες.
Ήλθε λοιπόν ο ανώνυμος, ο μπλόγκερ, και αποκαλύπτει ότι μερικές φορές δεν αντιγράφει το σινεμά την ζωή, αλλά η ζωή τον σινεμά. Εν προκειμένω, η δημοσιογραφία δεν αναφερόταν στην πραγματικότητα, αλλά στο σινεμά.
Η «ιστοριούλα» των κυρίων δημοσιογράφων, δεν αφορούσε κάποιο λεωφορείο στην Αθήνα, αλλά μία γερμανική ταινία μικρού μήκους, η οποία είχε γυριστεί 15 χρόνια πριν από τον Γερμανό σκηνοθέτη Pepe Danquart,με τον τίτλο Schwarzfahrer.
Η Ταινία υπάρχει και στο διαδίκτυο, αλλά έχει προβληθεί και από την ελληνική τηλεόραση.
Ας κλείσουμε με τα λόγια του blogger, νομίζω αρκούν:
Είπαμε βρε παιδιά να μας περνάτε για υπανάπτυκτους,ρατσιστές,εθνικιστές,αλλά μην μας θεωρείτε και τόσο κουτούς.
Κρίμα τους μισθούς σας δηλαδή. Ημαρτον πιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: